Φανταστείτε πόσο απελευθερωτικό θα ήταν να αλλάζετε διακριτικά τα προγράμματα ή την ένταση του ήχου απλά πληκτρολογώντας στο έξυπνο τηλέφωνό σας, ή να δίνετε ένα μικρόφωνο στον ομιλητή, ώστε να μπορείτε να ακούτε κάθε λέξη, δυνατά και καθαρά.

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή easyTekTM προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.

Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας.

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας: η εφαρμογή touchControl AppTM σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.

Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

touchControl-App_icon_950x700px

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

Εφαρμογή Ελέγχου ακοής: Σας βοηθάει να εξακριβώσετε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ακοής.

Ο Έλεγχος Ακοής δημιουργήθηκε από τους εμπειρογνώμονές μας του τομέα της ακοολογίας για να σας βοηθήσει να εξακριβώσετε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ακοής. Η εφαρμογή αυτή έχει αναπτυχθεί επιστημονικά και έχει δοκιμαστεί με προσοχή για να διασφαλίσει τα ακριβέστερα δυνατά αποτελέσματα.

Επιπλέον, ο έλεγχος είναι εντελώς ανεξάρτητος από τη γλώσσα που μιλάτε, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με αξιοπιστία, ανεξάρτητα από την γλώσσα που μιλάτε με μεγαλύτερη άνεση.

Ο Έλεγχος Ακοής εξετάζει το πόσο καλά μπορείτε να εντοπίζετε λέξεις ανάμεσα σε  θόρυβο του περιβάλλοντος. Αυτό βασίζεται στη γνώση ότι τα άτομα με απώλεια ακοής έχουν μεγαλύτερη δυσκολία στην κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα, όπως τα εστιατόρια ή οι σταθμοί του μετρό.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Κατεβάστε την εφαρμογή Ελέγχου Ακοής

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px